Anpassade företagskurser

Behöver ni en eller flera utbildningar som är helt anpassade till företags behov? Informer har lång erfarenhet av att genomföra båda stora och små utbildningssatsningar. Vi hjälper er gärna med allt från behovsinventering, förkunskapsanalys, gruppindelning och genomförande.

Behovsinventering och förkunskapsanalys är helt gratis görs automatiskt med vårt verktyg för kunskapsanalys. Vi bygger därefter ett kursupplägg utifrån vad ni vill att deltagarna skall lära sig, våra erfarenheter och svaren från kunskapsanalysen.

Utbildningarna genomförs sedan hos er eller på något av våra centralt belägna kurscenter. Tid, plats och antal tillfällen väljer ni själva.


Exempel på företagsanpassade lösningar

Anpassad företagskurs

Vi genomför alla våra schemalagda kurser även som anpassade och då helt skräddarsydda efter era behov och förkunskaper.

Föreläsning och seminarier

Vid övergång till ny version eller enklare introduktion genomför vi gärna föreläsning för större grupp. Vid seminarieföreläsning sitter vanligtvis deltagarna inte vid egen dator men kan i gengäld vara upp till ett par hundra på samma tillfälle.

Utveckla din arbetsprocess

Bästa sättet för dig som snabbt vill lösa ett specifikt problem eller hitta smarta genvägar i ditt dagliga arbete är att boka hel eller halvdag med privatlärare. Läraren kommer då till din arbetsplats och hjälper dig med tips, trix och genvägar så att ditt arbetssätt blir så effektivt som möjligt.

Korridorsstöd

Läraren finns tillgänglig på ert företag för "dropp-in". Korridorsstöd kan genomföras helt fristående eller i direkt anslutning till seminarieföreläsning.


För mer information och offert ring 031-725 64 70 eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Kontakta mig

Företag:  
Namn:  
Telefon:  
E-post:  
 
Övrigt:
 


Informer Svenska AB | Tel: 031 725 64 70 | Sitemap | Cookies